Training

Dressuurtraining

Jessica is gespecialiseerd in het opleiden van (jonge) paarden, hierbij wordt er rekening gehouden met de capaciteiten van het paard in combinatie met de wensen van de eigenaar(s).

Jessica streeft naar een trainingsplan die rekening houdt met het biomechanisch functioneren van het paard met nadruk op ontspanning en een eerlijke manier van trainen. Samen bespreken we een plan van aanpak.

Haar trainingsmethoden zijn geïnspireerd op de traditionele en moderne rijkunst.

In overleg kunnen paarden uitgebracht worden op wedstrijd, dit kan zowel op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

‘Goede training maakt elk paard beter!’

Zadelmak maken

Het is belangrijk om te investeren in een goede basis. Jessica gaat op een rustige manier te werk met respect voor het paard, waar vertrouwen centraal staat!

Elk paard heeft baat bij deze goede basis, indien je geen tijd of ervaring hebt om zelf aan de slag te gaan, contacteer ons voor een verkennend gesprek.

‘ Rekening houdend met het tempo dat het paard aangeeft’

Tevreden klanten

Ik ben enorme fan van Jessica, omdat ze het happy-horse principe toepast. Ze kan elk paard vriendelijk door het lijf laten lopen. Ook als coach merkt ze de kleinste details op, waardoor je elke les een betere ruiter wordt.

Renée

Jessica is een vlotte trainster die je op alle vlakken kan helpen in de training. Ze probeert zowel het paard lichamelijk als mentaal te helpen. Zodat de combinatie van paard en ruiter kan scoren in de wedstrijdring.

Liam

Al vele jaren mijn vaste trainster die altijd voor mij klaar staat. Lessen heel opbouwend en niet geforceerd, aangepast aan ruiter en paard. Heel dankbaar voor alles, je bent een TOPmadam!

Noor

Jessica kijkt naar het totaalbeeld van paard en ruiter en investeert in een goede basis. De succesformule zit hem in de combinatie van haar rustige en open persoonlijkheid, ervaring, zorgvuldigheid en het zelf gevoelsmatig rijden.

Leonie
Item added to cart.
0 items -  0,00